Nikaro gym & rehab Nikaro gym & rehab

För hela kroppen

GRUPPTRÄNING 2023

All gruppträning ingår i medlemskapet, men även du som inte är medlem kan boka in dig som alla andra. Då köper du en 5 eller 10-tagg som också ger dig möjlighet att träna på egen hand i gymmet. Receptionen hjälper dig med info om dina olika möjligheter. Nedan följer de aktuella passen som erbjuds, det finns även happeningpass som är pass som inte är schemalagda veckovis utan vid enstaka tillfällen. Boka pass här.

 

 

Våra pass

INTERVALLPASS

Instruktör

Lisa Andersson

Lisa Andersson

 

I detta pass blandar vi styrke- och konditionsövningar i olika upplägg från gång till gång. Men det är alltid hög puls, intensivt och svettigt! Vi använder oss av både redskap och vår kroppsvikt. Var med och kör efter din förmåga, tillsammans peppar vi och hejar på varandra!

 

Yoga

Instruktör

Jennie Sander

Jennie Sander

 

Ett skönt och meditativt yogapass där medveten andning, balans och styrka kombineras med klassiska yoga-positioner i ett härligt flöde. Perfekt komplement till dig som tränar hårt, eller vill få ett lugnare träningspass. Passar alla nivåer, oavsett om du är nybörjare eller har utövat yoga tidigare.

 

Cykel 45

Instruktör

Jennie Sander

Jennie Sander

 

Ett energifyllt och effektivt cykelpass med full fart. Under 45 min trampar vi loss till härlig musik. Ren konditionsträning som utförs helt på din egen nivå. Passar allt från nybörjare till erfarna.

 

Cykel

Instruktör

Karolina Persson

Karolina Persson

 

Ett fartfyllt cykelpass på 60 minuter där vi utmanar både flås och muskler. Till blandad musik jobbar vi med olika tempoväxlingar och styrkenivåer. Passet går att anpassa efter egen förmåga och du väljer själv vilken växel du vill ligga på. Nybörjare som erfaren, här finns något för alla!

 

One more

 

Ebba Jansson

Ebba Jansson

Karin Gerdås

Karin Gerdås

Instruktörer

Här jobbar vi med hela kroppen. Vi kommer mestadels använda oss av kroppsvikten men också lite vikter. Passen varierar från gång till gång men svettigt kommer det bli. Du bestämmer själv hur mycket du känner att du orkar och passet passar ny som erfaren. Nu kör vi!

Kettlebell styrka & teknik

Instruktör

Dennis Jakobsson

Dennis Jakobsson

 

Ett kettlebellpass där du arbetar med hela kroppen i olika kombinationsövningar. Övningarna går att anpassa efter dina förutsättningar, här finns något för både nybörjare och erfarna kettlebellutövare. Vi kommer även gå igenom olika övningar och tekniker med kettlebell. I ett lugnt tempo får du chansen att gå igenom grunden inför det kommande styrkepasset. Passar både för nybörjare och erfarna kettlebellutövare.

 

Seniorcykel

Instruktör

Gunnar Karlsson

Gunnar Karlsson

 

Cykelpass för dig som är 60+ där du anpassar ansträngningen efter egen förmåga och vilja.

 

Station rygg

Instruktör

Roland Fridholm

Roland Fridholm

 

Detta pass fokuserar på träning av den muskulatur som stärker din rygg. Detta inkluderar även naturligtvis bål och ben som ger bra support till ryggen. Vi jobbar ett antal veckor med att träna in olika övningar som sedan utmynnar i ett ordinärt stationspass.

 

Cykel 60 min

Instruktör

Sofie Olander

Sofie Olander

 

En fartfylld timma med både utmaningar för ditt flås men även dina muskler. Det utlovas både raksträckor men även tunga längre backar att ta dig förbi men vi gör det tillsammans och peppar varandra! En timma med svett, härliga endorfiner och grym träning.

 

CIRKELPASS

Instruktör

Ida Svensson

Ida Svensson

 

Här kommer vi köra cirkelträning med fokus både på styrka och pulshöjande övningar. Tidsintervallerna kan variera, likaså övningar och antal stationer. Vi kommer jobba både med redskap och kroppen.

 

Boxercise

 

Lisa Andersson

Lisa Andersson

Milla Emilsson Wiberg

Milla Emilsson Wiberg

Instruktörer

Passet erbjuder varierande upplägg med fokus på olika slag mot mindre och större mitsar. Det blir både styrka och pulshöjande för kroppen. Vill du ha en rejäl energikick, då är boxercise något för dig!

Gröna cirkeln

Instruktör

Roland Fridholm

Roland Fridholm

 

Vi börjar med uppvärmning till musik i Plutonen 8-10 minuter. Fortsätter i Majoren med 34 min cirkelträning i de 9 gröna Gym80-maskinerna + ytterligare några stationer så det blir minst 12. Jobbar på varje station i 45 sek och vilar 15 sek. Ett lätt och skönt ”mitt-på-dagen-pass”!