Nikaro gym & rehab Nikaro gym & rehab

För hela kroppen

Aktuellt hos Nikaro

Ändrade tider i receptionen måndagar och tisdagar

14 september 2020

På grund av personalförändringar har vi varit tvungna att ändra något på tiderna i receptionen måndagar och tisdagar. Följande gäller: Måndagar öppet 13:00 – 16:00 Tisdagar öppet 11:00 – 17:00, lunchstängt 12:30 – 13:30. Övriga dagar öppet som tidigare.

Sara, ny massör på Nikaro!

7 september 2020

Nu har även Sara Hugosson kommit igång som massör på Nikaro. Hon hyr in sig sedan någon vecka tillbaka och tar nu emot kunder via halligang.bokadirekt.se. Sara hälsar sina kunder välkomna och vi hälsar naturligtvis Sara varmt välkommen till oss!

Bokning av pass via appen GYMCONTROL

25 augusti 2020

Vi önskar att du helst bokar in dina pass via appen GYMCONTROL hädanefter. Det går förvisso att fortfarande göra en bokning via hemsidan men vi ser hellre att du gör det via appen. Fördelen här är att man man gör registrering av sina uppgifter endast första gången. Därefter behöver du bara klicka på appen och […]

Gruppträning i nya lokaler!!

5 augusti 2020

Vi kommer i höst ha glädjen att kunna erbjuda 150 nya härliga kvadradmeter att ha gruppträning i.  Så fort ett nytt golv är lagt så kör vi så det ryker! Vi behöver då inte belasta och boka upp Plutonen så mycket som vi gjort tidigare. Bättre alltså för dig som tränar individuellt där.

OBS! Frysning av autogiro måste göras senast den 20 !!

29 juni 2020

Viktigt att upprepa: Vill du frysa ditt autogiro måste det ske senast den 20 före den månad då frysningen ska börja gälla. Det är inget som Nikaro rår över utan autogirosystemet fungerar så. Frysning kan ej göras i efterhand. Allt detta står tydligt upplyst om på det avtal som varje medlem tecknar under.

Terränglådekort

15 juni 2020

Köp ett Terränglådekort för uteträning: 5 tillfällen 450 kr 10 tillfällen 830 kr Du köper detta i receptionen och blir sedan avprickad vid varje träningstillfälle i Lådan. Detta för såväl ledarledda pass som öppen träning.

Boka din uteträning hos oss!

24 april 2020

  Välkommen till vackra Sjöängen Itolv och vår populära uteträning! Några saker att tänka på när du bokar pass i Terränglådan: Ta med vattenflaska! På varma dagar ligger solen på och vi svettas inte bara av träningen. Nere vid lådan finns varken vatten eller toalett så fyll på flaskan och hantera dina behov innan du […]

Populärt med Öppen Träning vid Terränglådan

23 april 2020

Vi fortsätter med att någon/några gånger i veckan ha Terränglådan öppen för egenträning för medlemmar. Icke medlem betalar 100:- per tillfälle (swish). Anmäl dig till ansvarig person på plats. Alla ansvarar sedan för att uttagen utrustning läggs tillbaka på plats igen. Kom ihåg att visa omdöme när det gäller avstånd p g a rådande situation. […]

Viktigt meddelande till alla medlemmar

12 mars 2020

Från och med den 11 mars deklarerade WHO att covid-19 nu är en pandemi. I Sverige innebär detta inga större förändringar i det arbete som redan påbörjats för att förhindra spridning av viruset men folkhälsomyndigheten uppmanar alla att vidta försiktighetsåtgärder för att förhindra ytterligare spridning. I en miljö där många personer vistas varje dag är […]

Avbokningsregel

22 mars 2018

Regeln som gäller är att det inte är möjligt att avboka sig senare än 2 timmar före gruppträningens starttid. Missar man detta 3 ggr innebär det automatiskt att man inte kan boka sig under en period.