Nikaro gym & rehab Nikaro gym & rehab

För hela kroppen

« Tillbaks till Aktuellt

Sommarschema gruppträning

22 juni 2021

Sommaren är här och vi tränar för fullt nere i terränglådan! Från och med vecka 27 kommer det vara ett sommarschema som gäller några veckor framöver. Semestern är inom räckhåll för många nu och även våra instruktörer behöver lite ledigt men vi kommer varje vecka alltid ha minst två gruppträningspass! Tisdagar 18.30-19.30 och Torsdagar 19-20 är de stående dagarna vi kör men det kan tillkomma mer pass också. Det kommer även vara en del öppen låda/träning, där alla är välkomna att träna när man vill någon gång under tiden terränglådan står till förfogande.

Håll utkik efter veckoschemat på hemsidan! Där kommer passen uppdateras med en veckas framförhållning, men som sagt, alltid minst två pass per vecka. Vilka pass det kommer vara, kommer variera. Så håll koll på schemat och boka dig, för det är klart vi ska träna ihop hela sommaren också!