Nikaro gym & rehab Nikaro gym & rehab

För hela kroppen

« Tillbaks till Aktuellt

Cykeluthyrning

3 februari 2021

Det finns nu möjlighet att hyra våra träningscyklar. Uthyrningen sker månadsvis och kostar 400 kronor per månad. Det kommer vara först till kvarn som gäller, bokningen sker via mail men uthyrningskontraktet skrivs under på plats i receptionen. Bokningen öppnar upp från och med 11 februari, klockan 08.00. Det finns 10 cyklar till uthyrning så de första tio mailen som kommer in efter klockan 08.00 är de som får hyra först. Lyckas du inte få tag i en cykel denna omgång, ställ dig på väntelista tills det blir en ledig. Det finns möjlighet till livepass för spinning om det finns en tillräckligt stor efterfrågan, så nämn gärna vid din bokning om du önskar köra livepass. Upphämtning och frakt hem av cykel sker på egen hand under receptionens öppettider. Om cykeln inte lämnas tillbaka i tid kommer en avgift debiteras dagligen tills den är återlämnad.