Nikaro gym & rehab Nikaro gym & rehab

För hela kroppen

« Tillbaks till Aktuellt

Gruppträningen drar igång!

13 januari 2021

Nu är det dags att dra igång med gruppträningen för vårterminen 2021! Vi har längtat minst lika mycket som er och äntligen kör vi igång nästa vecka. Schemat består i dagsläget av utomhus- och livepass. Livepassen kommer att utgå från ett stängt konto på instagram för enbart betalande medlemmar. Kontot du behöver följa för att ta del av livepassen heter nikarogymlive. För ytterligare information kring detta så finns det ett inlägg på nikarogym på instagram. Du kan även se det inlägget här på startsidan under #NIKARO, klicka på bilden med texten “GRUPPTRÄNING 2021”. Det är mer än en bild under det inlägget, så klicka dig gärna vidare så du ser alla. Den sista bilden visar även vart gruppträningen utomhus kommer ta plats. Sedan har även den nya pandemilagen öppnat upp för diskussion kring inomhusträning men i mindre grupper, vi kommer att återkomma kring detta senare.

Trots att pandemin fortfarande pågår är det viktigt att ta hand om sin hälsa, detta är vårt sätt att erbjuda säkra former av gruppträning. Så fortsätta röra på dig, haka på våra pass, så hoppas vi att vi ses, ute eller online!