Nikaro gym & rehab Nikaro gym & rehab

För hela kroppen

« Tillbaks till Aktuellt

Viktig information

20 november 2020

Då restriktionerna från myndigheterna uppdaterats passar vi på att uppdatera våra medlemmar om vad som gäller på Nikaro.

•Restriktionerna med max 8 personer gäller offentliga tillställningar och sammankomster. Alltså alla sammankomster som kräver tillstånd så som konserter, demonstrationer etc.

•Gym omfattas inte av ovanstående restriktioner. Men det betyder inte att vi tillåter obegränsat med folk i våra lokaler. All gruppträning inomhus är inställt tills vidare, istället jobbar vi på att erbjuda träning online samt utomhus. Väljer man att träna på egen hand i gymmet ber vi alla att HÅLLA AVSTÅND och rengöra innan och efter på ALLA ytor du rör vid.

•Nikaro kommer fortsatt hålla öppet och så kommer det förbli tills eventuella nya direktiv kommer från myndigheterna. Rätt eller fel kan man givetvis ha åsikter om men det är det beslut vi tagit.

Med det sagt så ska man komma ihåg varför uppmaningen om att undvika gymmet kommit över huvudtaget. Det handlar om att undvika trängsel. Vi har 1200 kvm att röra oss på, öppet 16 timmar om dygnet (alla dagar förutom lördagar då vi har öppet 14 timmar) så det finns ingen anledning till att trängas. Varannan cardiomaskin är avstängd för din säkerhet, endast 1 dusch i varje omklädningsrum är igång och lokalerna har god ventilation. Dessutom fortsätter vi att sprita maskiner och redskap runt om i gymmet.

• Vi tvingar ingen att komma hit och självklart vill vi inte att du ska ta några onödiga risker. Tänk efter och gör det som känns rätt för dig. Kanske väljer du att träna på plats men väljer en annan tid än du vanligtvis brukar, kanske väljer du att bara delta i onlineverksamheten. Du är viktig för oss oavsett och vi sätter ditt välmående främst.

• Som på alla andra ställen utanför hemmet bör ALLA ta sitt ansvar och tänka till.
Gå inte ut om du eller någon närstående är sjuk.
Tvätta händerna
Använd handsprit
Välj andra tider än 17-20 då flest personer vistas i lokalerna
Om du har möjlighet byt om och duscha hemma
Och snälla snälla snälla, rengör efter dig!!!

Om vi alla hjälps åt och tar vårt ansvar kommer det finnas ett gym att gå till.

Var rädd om dig och dina medmänniskor!