Nikaro gym & rehab Nikaro gym & rehab

För hela kroppen

« Tillbaks till Aktuellt

Vi stänger ned gruppträningen inomhus

8 november 2020

Då rådande pandemi ökar i en alltför snabb takt har vi på nikaro bestämt oss för att stänga ner all gruppträning inomhus. Detta kommer gälla så länge de skärpta restriktionerna kvarstår. Då din hälsa är viktig för oss så försöker vi hitta andra, mer säkra vägar till träning. Följande veckor kommer det erbjudas utomhusträning i olika former. Andra typer av träning kan också dyka upp, håll utskick för ytterligare information på hemsida och sociala medier. Samma sak gäller utomhuspassen, hur ofta och hur många pass kan komma att variera, men ännu en gång, se hemsida för information. Vi värnar om din hälsa, därför gör vi dessa åtgärder och förhoppningsvis har din förståelse för detta.

 

Så ta hand om dig, tvätta dina händer och håll ett säkert avstånd! Tillsammans kan vi göra skillnad och minska smittan 🧡