Nikaro gym & rehab Nikaro gym & rehab

För hela kroppen

« Tillbaks till Aktuellt

Boka din uteträning hos oss!

24 april 2020

 

Välkommen till vackra Sjöängen Itolv och vår populära uteträning!

Några saker att tänka på när du bokar pass i Terränglådan:

  • Ta med vattenflaska! På varma dagar ligger solen på och vi svettas inte bara av träningen. Nere vid lådan finns varken vatten eller toalett så fyll på flaskan och hantera dina behov innan du går ner till sjöängen.

 

  • Maxdeltagarnivån är anpassad efter hur många som får plats inomhus om passet skulle behöva flyttas in p g a regn. Så länge passet genomförs i terränglådan är även reserverna välkomna att delta men inomhus är det endast deltagare på ordinarie platser som får följa med (enstaka pass kan ha en maxgräns på deltagandet även utomhus, detta p g a tillgången till redskap).

 

  • Skulle passet flyttas in kommer du få information om detta via sms. Ange därför alltid korrekta uppgifter när du anmäler dig.

 

  • Skulle du vilja teckna ett 10 eller 5 kort specifikt för terränglådan så gör du det via receptionen. Du kan även betala för enstaka tillfällen via swish. Kom in till receptionen så berättar vi mer.

 

  • Bokningsreglerna gäller som vanligt vilket innebär att du riskerar att dra på dig prickar om du glömmer att avboka. Bokningen öppnar 3 dygn innan passets starttid och avbokning sker fram till 2 timmar innan passet startar. Oavsett om du har en ordinarie eller reservplats, se till att avboka dig i god tid om du får förhinder.

 

  • Avslutningsvis: HÅLL AVSTÅND – 2-metersregeln gäller! Använd gärna handskar, vi delar många handgrepp även om vi är ute. Vi får inte nonchalera att smittspridningen pågår!